torsdag 16 februari 2012

Full gas framåt


Började med två nya hästar i måndags. En 7-åring och en 4-åring. Tydligen ska det vara riktigt bra hästar och jag ser framemot deras utveckling. Annars har det varit långa, kalla dagar denna veckan. 
Måndagen och tisdagen var ungefär likadana, rida rida rida och lektioner på kvällen. Matpaus undertiden nästa häst borstas och solen reflekterar så mycket i snön att jag måste kisa en massa vilket ger huvudvärk. Jaja, gnäll. Sol är bra, jag vet. 
I måndags var jag hemma typ halv 10 efter mina lektioner och i tisdags var det ju trots allt alla hjärtansdag så då snabbade jag på och var hemma redan 9.. 
Igår bokade jag inte in några extra hästar utan red min nio på HB och försökte sedan leta upp ett par nya skor till ett lagom pris då mina envisas med att läcka in vatten efter halva dagen. hittade inga tyvärr. Lagade mat till mig och familjen sjölundh och sedan var det årsmöte med LRKK. Tyvärr betydligt färre medlemmar än förra årsmötet men ändå ett trevligt möte med bra stämning. Hemma halv 11, somnade i soffan direkt och ni kan tro det var segt att ta sig upp imorse. 

Fi fan. Snoozade några gånger, gjorde extra starkt kaffe och gav mig ut för ytterligare en dag i kylan. Hämtade Anna på stationen och vi begav oss mot stallet. Bokat in massa extra idag för att "utnyttja" Anna och slippa göra så mkt extra när jag är själv. Skulle egentligen haft löshoppning på kvällen, men avbokade den med gott samvete, jag orkade helt enkelt inte. Dessutom har jag nästan jobbat ihop 40 timmar på de tre första dagarna i denna veckan redan så. Anna tömkörde och jag red. Vi hade socialträning med ardennern, jag lurade upp Ida på ett sto för att kolla om den var inriden och hade dessutom spekulanter på en hästapolle. Skönt att vara hemma tidigare idag. Redan klockan 7! Pavve hade lagat mat och efter maten öppnade jag datorn, har nu svarat på mail, svarat ihop svåra banor till pay and jumpen på lördag, bloggat och uppdaterat startlistorna. 

Snart sovdags. Och imorgon ska det ridas och skavas rumpa igen, förhoppningsvis så sällskapar Ullis en massa, hon sprider positiv energi och jag hoppas det ger mig lite extra ork. Annars ser jag iaf framemot pay and jumpen. Gillar sånt.Anna tömkör Curre

Ida leker med Sally

1 kommentar:

  1. Solglasögon mot kisningen. Låter som du skulle minska på timmarna innan du bråkar ihop.

    SvaraRadera