måndag 6 februari 2012

En söndag för två år sedan

Igår var det 2 år sedan Pavve och jag träffades för första gången. På Gustav-torget träffades vi för första gången. Han hade på sig sin skinnjacka och röda skor, jeans och fula vantar. Tyckte jag.
Jag vill inte träffa honom igen efter den träffen. Svarade inte på sms på flera dag i hopp om att han skulle ge upp. Meen, trägen vinner och jag berättade tillslut var vi skulle ut i helgen och då kom han dit.
Knäpp och konstig var han. Härligt knäpp och konstig. Dansade på scenen, hittade på sina egna dansmoves och var sådär alldeles lagom charmig och självsäker.
Jag var nykter, överlägsen och ganska seg, världens torrboll alltså, tänkt att han inte ville träffa mig igen. Fast jag var för snygg för att låta bli, som han så smidigt uttryckt det senare.

Tredje gången tog han tåget till mig och mitt hus i Skåne Tranås. Han träffade killi och killi gillade honom direkt. Halva inne. Killi gillar inte alla och hon måste vara med och bestämma vem vi ska dela vår vardag med. Såå, på den vägen är det.

2 årsdagen var vi ute och åt lyxig middag med god dricka och sedan tittade vi på hästhoppning och käkade godis. Helt perfekt. :)

1 kommentar: