torsdag 29 december 2011

Vad gör folk?

Fler lediga dagar.
Skulle haft lektioner i tisdags, men vädert sög, folk ställde in och fler ställde in. Och även om tristessen var överväldigad känns det tyvärr inte som att jag vill gå plus minus noll på att köra till lövestad, ha några lektioner och sedan köra hem igen. Tänkte jag iaf när jag vaknade av sms och telefonsamtal på morgonen. Ångrade mig sen hela dagen. Gaah. Hm, sitta i soffan en stund. Få värk i benen av allt stillasittande. Få ont i tummen av allt zappande på tvn. Driva Pavve till vansinne av min rastlöshet. Han har en vana av att vara stilla, pilla lite på datorn, ta en red bulla, korva en timme, käka en sub:a, pilla lite mer på datorn osv. All heder åt honom, but thats just aint me.

Så min fråga till alla är VAD I HELVETE GÖR NI NÄR NI ÄR LEDIGA?
Klassiska svar är ju:
* Fikar med kompisar. - Okej, check, fikade med några kompisar, men, förlåt, men så roligt är det inte, en fika om dagen är max och det tar ju bara 1 timme eller två.. Dessutom är jag ju så sjukt hästig nuförtiden att mina "stadsvänner" och jag kommer längre och längre ifrån varandra. Sorligt, men fakta.
* Läser en bra bok. - En hel dag? What the fuck? Så bra böcker finns inte..
* Tittar på en bra film - Man blir ändå rastlös och behöver sedan göra något annat.
* Städar - Check, tar en halvtimme (vi är inte världens renligaste på detta stället)

Okej.
Så, eftersom mina ben inte tilllåter, även om jag skulle velat, sitta stilla en hel dag så har jag åtminstone rullat en runda med killi på stranden eller trampat på trampgrejen en stund varje dag. Och annars, well, mest inget. Låter skönt, jag vet, men jaa, ibland blir man lurad av tanken.

1 kommentar:

  1. Murar putsar bygger jagar etc. Fikar ibland!! ;-)

    SvaraRadera