måndag 2 januari 2012

Nyår

Pavves jobb att planera nyårsafton eftersom att jag oftast planerar och bestämmer i princip allting annat. Men då min tid har varit oplanerad och det inte fanns några kompisar hemmaomkring att anpassa sig till eller något så la jag över det på honom. Eftersom att jag kunde. Pavve hatar att planera, dvs han bara låter bli att göra det. Så när vi fortfarande inte hade någon plan på lördag morgon så öppnade jag en cider, städade lägenheten, skällde på Pavve, gnällde och klagade. Jaja, så mycket för att lyckas lämna över det ansvaret, jag vet, men kan inte hjälpa det.

Iaf. Vi bestämde att fixa lyxig middag till oss, sedan gå till operan, lyssna på musik som malmö stad bjöd på, titta på raketer och dricka fejkskumpa. Men först för att piggna till och få lite ny luft i lungorna så följde Pavve med mig en tur på rullerna. Jag tycker om att åka ruller, det går fort, man har inte full koll och det är inte så jobbigt. Plus att killi älskar det. Pavve gillar inte att åka ruller på vintern, men jag tyckte vi kunde ta med fickpluntan och pussas en stund på stranden. Sagt och gjort. Mysigt.Nyårsmat lagades. Köpte i princip det som fanns kvar i affären, improviserade ihop en otroligt otroligt god macka med vitlök, basilika, skaldjur och smör till förrätt. Sen blev det stekt minutbiff, potatisgratäng, sparris, svamp och svampsås. Hm, gott men mackan var bättre. Killi fick också lyx ja, macka med skinka till förrätt. När vi ätit ägnade vi vår hemmamiddag åt att dansa, prata och dricka. Dricka dricka dricka. Nice. Goda drinkar och ciders. Sen vid 23-tiden begav vi oss mot malmö opera. De hade byggt upp en stor sen, hade en enorm digitalklocka som räknade ner och det var hur mycket folk som helst som alla vara fina och uppklädda och med tjocka jackor utanpå. Och glada såklart. Det smälldes raketer oavbrutet runt om och överallt. Vi stannade till en stund efter tolvslaget, drack fejkskumpan, fast jag tyckte inte den var så god och hällde ut så mycket jag kunde när Pavve inte såg.. ;) Trängdes med hundratals folk, och stod sedan i kön till CG´s. tillbringade några timmar där, drack mera drinkar. Dansade med resten av folket och fick en hemsk upplevelse på dasset i form av skit på väggen. Jaa, riktigt skit, bajs alltså. Fy fan vad jag klöktes och kräktes då.
Jaja. vidare till Etage. Stod i kön i säkert en timme. Fick där uppleva rasism både för folk framför och bakom oss i kön.. Kände mig ganska illa till mods faktiskt när jag blev insläppt utan tjafs. Hemskt att man inte gör ngt. Ja, jag vet. In, dansade massa. Skuttade rundor på slagergolvet och headbangade på tecno (eller vad det är) golvet.

Fyllemat från max, svarttaxi tillbaka, äta maten, inte orka ta sig till sängen och sedan äntligen somna vid halv 6.

så, trots att inte jag planerade så blev det bra. Där lärde jag mig. ;) Roligt hade jag iaf.


GOD FORTSÄTTNING!
1 kommentar: