måndag 5 december 2011

Helgledig

Ledig hela helgen.
Ja, ni hörde rätt. Inga hästar alls. Slutade fredag eftermiddag redan halv 5. Började inte förrän imorse klockan 8.
Bra tänkte jag, då ska allt annat som aldrig hinns med annars hinnas med. Bokföring, julklappsshoppande, fika med kompisar, ta hand om min pojkvän, underhålla min hund osv. Meen, nä. Vet ni vad jag gjorde? INGENTING! Jag tog igen allt ingenting som inte hinns med annars, sovmorgon, dricka vin och cider på kvällen, somna dreglandes i soffan, laga onödigt god mat, kränga godis, titta på dålig (och bra) tv, göra röven platt i soffan helt enkelt. Fy fan vad skönt.

I fredags åt vi den godaste fisk, köpte färsk torsk av en fiskhandlare, panerade i ägg, mjöl och havssalt, serverades med kokt potatis, smör och ärtor. Gott. Och vin såklart.
Lördagen fixade först anna bort det mesta gröna i mitt hår, sedan planerade vi utgång men ägnade allt för stor del åt att skrika på varandra och när vi väl blivit vänner igen och började peppa upp, snapsade och dansade i soffan, meen, sen hände det som tydligen blivit tradition, Jannicke kan inte hålla ögonen öppna längre. Jobbandet tar ut sin rätt och snark så sover hon. Pavve skulle bara ta ut Killi och jag skulle bara vila ögonen en stund. Jaja. Pavve hade ju kunnat väcka och peppa igång igen, men han var snäll och söt och lotsade bara in mig i sovrummet istället och stoppade om mig. Skönt.

FIISK

Söndagen vaknade jag tidigare för mina knän och rygg värkte av att inte blivit ansträngda, gick upp, trampade på trampmaskinen en stund, diskade, plockade lite. Svarade på mail osv.. Sen hände i princip inget på hela dagen. På kvällen lagade vi (jag) burgare, bakade bröd, gjorde dressing och rörde ihop burgare. Sent i säng som vanligt om söndagar. 
1 kommentar:

  1. En dag ledigt. Inte hela helgen. Skämt åsidosa så ibland behöver kropp o knopp göra ingenting.

    SvaraRadera