onsdag 21 november 2012

Halvdag med massa checkpoints och en konsert

Idag hade jag planerat in en pulardag. Vi skulle fixa stallet, löshoppa unghästar och klippa lite. Sen skulle vi vara typ klara med allt till 2, då skulle jag visa en häst för dess ägare, skriva kontrakt och sedan sluta. Typ.

Hästarna kom ut, ingen rymde. Check.
6 unghästar löshoppade check.
Saxjävel fungerade inte som den skulle. Check.
Ilfart mot stallsnopen och byta ut den. Check.
En häst som påbörjades igår blev äntligen färdig klippt. Sen gick jordfelsbrytaren.
Leta i 45 minuter. Först efter proppskåpet. Hittade fel proppskåp, hitta nyckel till proppskåpet=omöjligt. Springa runt och vara stressad och irriterad med häst i mörkert på spolspiltan. Check.

Lyckas göra av med nyklar in till huset så jag inte kom in där för att leta efter nyckel till proppskåp. Check.
Ringa hyresvärd, få reda på att jag var korkad och att det var ett lätt åtgärdat fel och spenderat 45 onödiga springa runt minuter och irritationsminuter alldeles i onödan. CHECK CHECK CHECK

Klippa ben och huvud på häst som sedan inte ville få halsen klippt. Check. Utmärkt jättesnyggt alternativt häst. = Morgondagens projekt.

Rida häst grymt bra. Socialisera. Check.

Sluta klockan 16.15. GREAT SUCCES!

Intaga allt socker som fanns i huset, hoppa i ett par jeans en tröja som inte luktade häst, lite mascara, skor som är obekväma och köra 140 med bilen. I like.

Gick på konsert och såg många artister.
Mer eller mindre duktiga och mer eller mindre väldrillade. Ganska mysigt iaf. Såg massa elever i sina vardagskläder och med sina kompisar. Fina och duktiga. Roligt. Sen blev det mat med sjölundhs, vilket det blir allt för sällan nu då jag vuxit fast i skobygden.

Bra dag, trots allt. Check


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar