tisdag 18 oktober 2011

Kloka karlar

Olof Röhlander har rätt. Jag borde vara mindre cynisk och visa mera glöd. Det är inte synd om mig. Jag har ett val. Och man gör aktiva val. Jag väljer aktivt att fortsätta satsa, att fortsätta vara fattig och kall och rida utav helvete.

Jens Fredriksson har också rätt. Framgång föds av flit men skapar enkelt lättja, gäller att träna dubbelt så hårt för att ha kontunerlig framgång.

det värsta med allt detta sanna är att det kostar pengar att träna och för att tjäna pengar måste man jobba mer och då finns mindre tid att träna.. Jaa, vi kommer på en lösning. Bet ihop. Red mina 8 hästar aktivit, jobbade på att göra två 2,5åringar tama och longerade ett par hästar som är under igångsättning.

Som belöning för hårt jobb i den kalla regninga mörka dagen lagades det vintersoppa och varma bullar till kvällsmat. Gott.


Päran.

Idag trimmades det lite först, gjorde samma övning som jag plågade mina elever med igår, bommar ur hörnorna, 4 galoppsprång fram till ett hinder över medellinjen och sedan 4 normala alt 5 korta eller 3 långa galoppsprång fram till nästa lilla hinder på medellinjen. Alla hästarna klarade denna övnng bra. De är vana vid att jag rider på yttern. Päran också.

På ena långsidan byggde jag upp en serie bom 3 m oxer 3 m bom 3 m räcke 3m oxer 3 m bom. Päran fixade galant. På andra långsidan hade jag en kombination med kort avstånd (7 m) stort kryss in sedan ett galoppsprång och sedan stor oxer. Lika bred som hög. Sista språnget var nog 140 och jag galopperade riktigt in för att få till en avbackning och tänka. And so he did. Awesome. Skön känsla.

4 kommentarer:

 1. Tänk att gamla farbröder kan vara så kloka ;-) Klart att du ska satsa och rida utav helvete..........du vet väl vad min pappa säger: -efter regn kommer sol :-)

  Kram från hon med den stora blå rumpan

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli så jävla bra! Psk ptn!

  SvaraRadera
 3. Hittar inte någonstans att bli medlem! Får fortsätta att va anonym! ;-)

  SvaraRadera
 4. bara fegisar är anonyma

  SvaraRadera