onsdag 28 mars 2012

ryggont

Ringde sjukvårdsupplysningen igår, (efter inråd av Nettan) de sa till mig att härda ut natten och sedan bege mig mot vårdcentralen. De öppnade inte förrän 8, men jag var upp i nått så när tid, drog på mig ridbrallorna, proppade i några alvedon, smörjde med voltaren, drack mitt kaffe, körde mot Sjöbo och ringde i bilen, fick en tid nästan direkt som planerat. Ont.
De konstaterad vad jag trodde, muskelskada i ländryggen, ev några småsprickor i bäckenet men inget allvarligare. Muskelskador går över, fortare om de får genomflöde, dvs om musklerna får arbeta. De förstod att jag hade rejält ont och sa "om du sjukskriver dig och tänker vara hemma så kan du få rejäla smärtstillande, annars är det bra om kroppen säger ifrån vad du kan göra och inte så då får du klara dig med alvedon, panodil och voltaren. Och vi ser ju att du har ridbyxorna på dig så antar att du inte tänkte stanna hemma? "

De hade rätt. Begav mig till stallet, jobbade de jag kunde, gick långsammare än vanligt och mer grimaser än vanligt. red inget, longerade, tömkörde och Petra red några.

3 kommentarer:

  1. MEN GUD!! Var försiktig!!! Jag blir rädd!!!

    SvaraRadera
  2. Du får skaffa mer fett som isolering!

    SvaraRadera