söndag 6 november 2011

Nu är jag på g igen

Det var länge sedan jag skrev. Det har hänt mycket.
Det största är att jag har flyttat. Till Malmö.
Ja, jag pendlar. Finns många som pendlar p åandra hållet så inget att klaga på egentligen.

I måndags tillbringade Nettan och jag halva dagen och halva natten med att sanera och städa hela huset. 160 km2 och en källare.
Jag har slängt hur mycket som helst. Kört till tippen 4 gånger. Sålde min soffa och mitt köksmöblemang. Flyttat ett stort lass till päronen för förvaring och sedan massa lådor osv till Pavve. Det mesta som jag flyttat dit står fortfarande ouppackat på golvet..

Jag saknar. Hm, vad saknar jag såhär en vecka som malmöbo..
Jag saknar mitt badkar. Jag saknar en egen tvättmaskin. Jag saknar närheten hem. Jag saknar mina klädkammare. Jag saknar golvvärme. Jag saknar ett stort kylskåp. Jag saknar mörkert och tystheten.

Jag och Pavve går redan varandra på nerverna och han kallar mig nazi. (Nu läste han detta och kommenterade, men du är en nazi..)
Vi är egentligen två stora egoister alt ungkarlar som ska försöka bo ihop. Vi får se hur det går, ska anstränga mig. (om han låter mig bestämma.. )


Sivan sitter säkert


I onsdags så tog Sivan tillfället i akt att testa mitt tålamod i några timmar, men jag förlät allt då hon i lördags gjorde sin första tävling med superresultat 4 fel. Jag var så glad jag köpa en flaska skumpa direkt. Dessutom gick hon på transporten på andra försöket. Shit man. Lillen var kaxig, tyckte knappt det var lönt att bara hoppa 90, brydde sig inte om andra hästar och var felfri. Sillen som inte tävlat sedan i våras var på g och trots att jag bråkat med hälften av alla funktionärer och hoppat fram på 2 minuter så lyckades vi lotsa oss runt ganska enkelt till en felfri ritt. Prada och Flight visade att de är blivande stjärnor som nu är redo att ta sig an större uppgifter. Nöjd med båda. Såå, för en gångs skulle, nöjd med alla hästarna. Nöjd med mig själv och mer än nöjd med alla positiva, stöttande och bra hästskötare och hästägare som ingick i mitt team. AWESOME!


Sill från skogstur i veckan


Idag var jag med Ida på en pay&jump i Vollsjö.. Organisationen var som vanligt där. Dvs inget börjar riktigt i tid och ingen bestämmer och ingen vet något. Men banan var bra och seriös iaf och Ida var så grym att jag vill ringa till alla jag känner för att skryta. Duktiga unge! 

Sedan åkte jag med Lotta och tittade på lite hästar, vilket gav ytterligare en egoboost så tydligen inte alla hästar kan fatta galopp om de är 5-6 år, eftersom "man tagit det väldigt försiktigt med dom". Score.
Bra helg. Allting på topp just nu. Måndag imorgon och jag längtar. :) 


För filmer från helgens tävling och på Ida så gå inte på youtube.com och sök på jannickesjostedt så hittar ni allt.

2 kommentarer:

  1. Jag blir så glad när det går bra, himla roligt. Du är värd det efter allt slit. Kramar

    SvaraRadera
  2. Håller med Nettan! Du e bäst så fortsätt på de viset!! (Ha jag skrev nått snällt)

    SvaraRadera